عربي
צלי הודו, פירות יבשים ו״פיצוחים״

צלי הודו, פירות יבשים ו״פיצוחים״

לצלי:
1 חזה הודו
שמן זית
כפית פלפל שאטה
כף פפריקה מתוקה
3 כפות דבש
כפית זרעי כוסברה
מערבבים את כל החומרים ומורחים את חזה ההודו לילה לפני.

להמשך הצלי :
10 בצאלי שאלוט קלופים
10 שזיפים מיובשים ללא הגרעינים
10 תאנים יבשות
2 גזרים פרוסים קלופים
חצי כוס גבעולי סלרי פרוסים
10 משמשים מיובשים
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס קשיו
1 מקל למון גרס
מלח
פלפל שחור גרוס
כוס יין לבן

אופן ההכנה:

צולים את חזה ההודו מכל כיוון כ2 דקות,
מוסיפים את בצאלי השאלוט והירקות לטיגון קל,
מוסיפים את שאר המרכיבים ואת היין,
מבשלים את היין עד לחצי הכמות,
מוסיפים מים עד לכיסוי,
מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי,
מתבלים במלח ופלפל גרוס.

הדפס/י
To top