عربي
תבשיל הודו מהיר בטעם מעורב ירושלמי

תבשיל הודו מהיר בטעם מעורב ירושלמי

מצרכים
חצי קילו שווארמה הודו חתוכה לקוביות
2 בצלים פרוסים דק
300 גרם כבד עוף נקי
2 גזרים מגורדים
חצי כוס גבעולי סלי פרוסים
3 כפות מיץ לימון
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות אבקת קארי
רבע כפית כמון
שמן זית

אופן ההכנה:

מתחילים בטיגון הכבדים כ-3 דקות ומוציאים החוצה,
מעבירים לסיר את נתחי ההודו ומטגנים עד להשחמה ומוציאים החוצה,
מכניסים את הבצל ומטגנים עד להזהבה,
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ3 דקות,
מחזירים פנימה את ההודו והכבדים,
מתבלים וממשיכים בבישול איטי כ10 דקות ומוסיפים את הפטרוזיליה.

רוצים לראות את אביב מבשל בווידאו? הקליקו כאן >

הדפס/י
To top