عربي
תבשיל שוקי הודו בשום לימון, ארטישוק ירושלמי וסלק ירוק

תבשיל שוקי הודו בשום לימון, ארטישוק ירושלמי וסלק ירוק

4 שוקי הודו בינוניים
20 שיני שום קלופות
חצי כוס גבעולי סלרי פרוסים
8 ארטישוק ירושלמי קלוף ופרוס
1 ק"ג עלי מנגולד חתוכים גס
חצי כוס מיץ לימון
רבע כפית כורכום
רבע כפית חוואיג למרק
מלח
מים

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן זית את שוקי העוף עד להשחמה,
מוסיפים את שאר הירקות לטיגון של עוד 3 דקות,
מוסיפים את מיץ הלימון והתבלינים,
מכסים במים, מביאים לרתיחה,
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי.

הדפס/י
To top